Tietoa meistä

epropulsionhaswing

Tervetuloa sähköperämoottoreiden verkkokauppaan. Tuomme maahan Haswing- ja Epropulsion- sähköperämoottoreita. Haswingin perinteiset sähköperämoottorit sopivat soutu- ja kalastusveneisiin.

Epropulsionin sähköperämoottorit sopivat soutu-, pulpetti- ja purjeveneisiin. Ne ovat voimakkaita ja niissä on viimeisintä litium-akku tekniikkaa. Tällä yhdistelmällä päästään voimassa aivan uuteen luokkaan sähköperämoottoreissa.

Molemmat merkit ovat testivoittajia suomalaisissa testeissä, kuten myös maailmalla. Haswing oli mukana Kippari-lehden uistelumoottoritestissä muutama vuosi sitten ja Osapian 55 sijottui ensimmäiseksi sekä Protruar 1.0 toiseksi. Syksyllä 2019 Kippari-lehti testasi edullisia keulakoneita, joita on jigaus-harrastajilla. Menestys testissä oli taaskin mainio. Epropulsion on toinen maahantuomamme testivoittaja sähköperämoottori-merkki. Menestystä tuli muun muassa Venemestari 05/2020 julkaistussa testissä.

Nettitiikeri Oy on yritys sähköperämoottorit.fi verkkokaupan takana.

Kauppalehti Menestyjät 2022

Nettitiikeri Oy on Kauppalehden menestyjäyritys 2022.Vielä vuonna 2020 sähköperämoottori.fi oli osa Rehakka Group Oy:tä. Joulukuussa 2020 perämoottoriliiketoiminta siirtyi Nettitiikeri Oy:lle. Rehakka Group Oy keskittyy jatkossa korjaamokoneisiin, joihin voit tutustua osoitteessa suomenkorjaamokoneet.com. Nettitiikeri Oy:n hallituksen puheenjohtajana toimii jatkossakin Heikki Rehakka.

Nettitiikeri Oy:n tavoitteena on myydä maahantuomiaan tuotteita suoraan kuluttajille edullisesti.