Takuu ja huolto

Tarjoamme ePropulsion ja Haswing -perämoottoreille kattavan huolto- ja korjauspalvelun. Vaikkakaan suoravetomoottorit eivät tarvitse paljon huoltoa.

Työt tehdään aina Nettitiikerit Oy:n ehtojen mukaisesti.

Jokainen korjaus arvioidaan tilannekohtaisesti. Sinun on hyvä ensin ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@sahkoperamoottori.fi, esim. karilleajovauriosta on hyvä lähettää kuvia ennenkuin lähetät konetta korjattavaksi.

Pidätämme oikeuden olla tekemättä korjauksia tuotteen turvallisen käytön vaarantuessa, alkuperäisen käyttötarkoituksen muuttuessa tai mikäli korjauksen kulut ylittävät uuden tuotteen hinnan. Mikäli epäilet, kuuluuko korjaus takuun piiriin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Korjaukset tehdään pääsääntöisesti viiden arkipäivän aikana tuotteen saapumisesta, jos tarvittavat varaosat ovat saatavilla (erityisesti vanhemmat mallit). Korjattavaksi lähetetyssä tuotteessa tulee olla merkittynä laitteen omistaja ja mukana olla mahdollisimman tarkka vikakuvaus. Korjatut tuotteet lähetämme Postilla asiakkaan maksettua laskun.

Takuu

Takuu koskee tuotteessa takuuaikana ilmeneviä aine- ja valmistusvirheitä. Takuuaika on sähköperämoottoreille 24 kuukautta. Muiden tuotteiden takuuaika on ilmoitettu tuotteiden yhteydessä verkkosivuilla. Tarkat ehdot löytyy Takuuehdot-sivulta.

{formbuilder:OTYwMTU=}