Jälleenmyyjät & asennuspalvelut

Alla on listattu jälleenmyyjät jotka myyvät moottoreita asennettuna tai yksittäin sekä venepakettien myyjät jotka myyvät veneitä varustettuna ePropulsion moottorilla.

Helsinki - Q Yachts (venepaketit)

Q24

Q24 on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Se on helppokäyttöinen ja tarjoaa alhaisemmat käyttö- ja ylläpitokustannukset kuin perinteiset polttomoottoriveneet. Q24 on varustettu ePropulsion Navy 6.0 Evo sähköperämoottorilla ja kolmella E175 E-akulla.

Lue venepaketin tiedot tästä.

Hyvinkää - Electric Marine (Jälleenmyyjä)

Electric Marine perustettiin luomaan parempaa veneilyä. Missiomme on yksinkertainen, haluamme tehdä veneilystä helpompaa. Me uskomme sähköveneilyn valoisaan tulevaisuuteen ja haluamme olla mukana muovaamassa sitä.

Electric Marine tarjoaa myös ilmaisen suunnittelupalvelun.

  • Asennuspalvelut: Kyllä (kaikkien moottoreiden asennus)
  • Myymälä: Noronkierto 2 A, 05810 Hyvinkää. (Avoinna sopimuksen mukaan)
  • Puhelin: +358 40 844 6700
  • Kotisivut: https://www.electricmarine.fi/

Inkoo -  YachtsAgent (venepaketit)

Highfield Boats Finland tarjoaa venepaketteina ROLL UP- sekä CLASSIC-mallit varustettuna ePropulsion sähköperämoottorilla. Highfieldien valmistuksessa laatu on tärkein tavoite. Jokaisen Highfieldin alumiinirunko korroosiosuojataan ja pulverimaalataan aina pienimmästä jollasta suurimpaan avomeri-RIB-veneeseen.

Highfield veneet on saatavilla ePropulsion Spirit 1.0 Plus/Evo, Navy 3.0 sekä Navy 6.0 sähköperämoottoreilla.

Lue lisää kuvan venepaketista tästä.

Jurva - E-Boat Oy (venepaketit)

SunnyCat on katamaraanirunkoinen, helposti käsiteltävä viiden hengen sähkövene. Katamaraanin isot ilmatäytteiset ponttoonit liukuvat kevyesti veden päällä. Ponttoonien luja rakenne takaa veneen turvallisuuden rankemmallakin kelillä ajettaessa.

SunnyCat on varustettu ePropulsion Navy 3.0 Evo sähköperämoottorilla.

Lue venepaketin tiedot tästä.

Vaasa - Fantoy Oy (jälleenmyyjä)

 

Fantoy Oy on v.1960 perustettu perheyritys, jolla on vankka kokemus veneilystä ja merielämästä. Fantoy on erikoistuneet navigointilaitteisiin ja vene­elektroniikkaan. Ammattitaitoinen, palveleva ja iloinen henkilökunta opastaa ja neuvoo Sinua tekemään juuri Sinulle sopivia hankintoja. Fantoy tarjoaa asennuspalvelut suurella tarkkuudella. Saat siis sekä laitteet, opastuksen ja asennuksen samasta paikasta halutessasi.

  • Asennuspalvelut: Kyllä (kaikkien moottoreiden asennus)
  • Myymälä: Opistokatu 11, 65100 Vaasa. (Avoinna Ma - Pe 9.00-17.00  La. 10.00-14.00)
  • Puhelin: 06-362 0888
  • Kotisivut: https://www.fantoy.fi/

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Haemme uusille alueille sähköperämoottoreita edustavia jälleenmyyjiä, joilla on kyky myydä, asentaa ja huoltaa sähköperämoottoreita, myös sisäsähkömoottorit. Ota yhteyttä s-postilla asiakaspalvelu@sahkoperamoottori.fi