Hydrogeneraatio: Vesivoiman talteenotto purjehtiessa

Hydrogeneraatio: Vesivoiman talteenotto purjehtiessa | Sähköperämoottori.fi

Hydrogenerointi: Vesivoiman merkitys ja sen toiminta

Hydrogeneration, eli vesivoima, joka valjastaa luonnonvarat tuottamaan sähköä optimaalisia purjehduskokemuksia varten, on veneilyn tulevaisuutta. Teknologia pidentää sähkö perämoottoreiden akun käyttöikää ja on energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi kuin perinteiset latausmenetelmät. Vesivoiman tuotanto on tärkeä virstanpylväs täysin omavaraisen veneilyn saavuttamisessa.

Miten vesivoima toimii?

Vesivoiman avulla veneen sähkömoottori lataa oman akkunsa veneen purjehduksen tai hinauksen aikana. Vesivoimantuotannon aikana vesi pyörittää sähkön sijasta passiivisesti potkuria moottorissa joko eteenpäin tai taaksepäin, mikä tuottaa sähköä sähkömagneettisen induktion kautta. Tämä sähkö varastoidaan veneen akkuihin, jota käytetään veneen sähkölaitteiden, kuten mikroaaltouunin käyttämiseen.

Kenelle vesivoima on?

Matkusta pidemmälle ja kestävämmin hydrogeneraatiota tukevalla sähköperämoottorilla, kuten ePropulsionin Spirit -Evo ja Navy-Evo -sarjan moottoreilla  , jotka ovat alan ensimmäiset tunnetut hydrogeneraatiokäyttöiset sähkömoottorit.

Spirit Evo ensimmäinen sähkömoottori, jossa on vesikiertoa, on yksi tuotemerkin kevyimmistä perämoottoreista ja myös niiden myydyimmistä sitten vuoden 2015. Spirit 1.0 Evo on kannettava 3HP-sähkö perämoottori, joka on suunniteltu dinghieille ja purjeveneille. Se on saatavana etähallintaversiona, Spirit 1.0 Evo Remote, joka mahdollistaa etäohjauksen.

ePropulsionin Navy Evo, tuotemerkki joka on ePropulsion-sähkökäyttöisten perämoottorien selkäranka, on saatavana kahdella tehotasolla, 3kW ja 6kW. Myös vesivoimalla varustettu Navy-sarja tarjoaa tehokasta ja puhdasta tehoa alumiinisille kalastusveneille, dinghieille, päiväpursille ja retkeilypurjeveneille.

Tuotemerkin kompakteimmista moottoreista ePropulsion-pod-sähkömoottorit sopivat erinomaisesti purjeveneisiin ja pieniin vesikulkuneuvoihin. Kolmessa mallissa – 1 kW, 3 kW ja 6 kW – veden virtaukseeen perustuvat kapselikäyttöiset taajuusmuuttajat ovat hiljainen, ympäristöystävällinen vaihtoehto polttomoottorille.

Vesivoiman vahvuus

ePropulsion-moottorit tuottavat eri tehotasoja veneen nopeudesta ja käyttöjärjestelmämalleista riippuen. Kun 3HP Spirit 1.0 Evo saavuttaa 10 solmun nopeuden, se voi tuottaa 330 W; 6HP Navy 3.0 Evo, 660W; ja 9.9HP Navy 6.0 Evo, 1,010W. Veneen purjehduksen aikana tuotettua ja varastoitua sähköä voidaan käyttää sähkölaitteiden, kuten jääkaapin virransyöttöön.

Hydrogeneraatio purjevene ja sähköperämoottori

ePropulsionin Spirit Evo- ja Navy Evo -sarjan hydrogenerointiteknologian avulla voit purjehtia pidemmälle ja kestävämmin hyödyntämällä uusiutuvien luonnonvarojen voimaa.

Hydrogeneraatiota tukeva sähköperämoottori pidentää moottorin käyttöaikaa, mikä tarkoittaa, että pääset matkustamaan pidemmälle ja kestävämmin. Otetaan esimerkiksi ePropulsion-sähkömoottorit. Tuotemerkin 1 276 Wh: n suuren integroidun litiumakun lataaminen 90 prosenttiin purjehduksen aikana 16 km / h: n nopeudella kestää vain 4.8 tuntia. Voit jopa pidentää käyttöaikaa korvaamalla integroidun akun yhdellä ePropulsionin E-sarjan akuista. Samalla nopeudella purjehtiva 2 048 Wh:n E40-akku kestää 7,6 tuntia saavuttaakseen 90 prosentin kapasiteetin, kun taas 8 960 Wh E175-akku kestää 33,3 tuntia.

Kuinka aktivoida vesikierto

Hydrogeneraation ottaminen käyttöön ePropulsion-perämoottorilla on helppoa. Hydrontuotanto ePropulsion-moottoreilla voidaan aktivoida, kun perämoottori on neutraalissa asennossa ja vene purjehtii vähintään 4 solmun nopeudella. ePropulsionin hydrogenerointijärjestelmä sammuu itsestään, kun akku on ladattu lähes 90 prosenttiin tai jos veneen vauhti on liian hidas hydrogeneraatioon.

Pysy ajan tasalla hydrausprosessista, ohjaimissa on ilmaisin, joka vilkkuu, kun akkua ladataan vesivoimalla. Kun hydraus on käytössä, merkkivalo syttyy. ePropulsion-perämoottoreissa vesituotanto voidaan kuitenkin aktivoida vain, kun sitä käytetään yhdessä tuotemerkin akkujen kanssa, jotka turvallisuuden vuoksi voidaan ladata vain enintään 90 prosenttiin.

Hydrogeneraation tasaisen latauksen varmistamiseksi käytä antikavitaatiolevyä varmistaaksesi, että potkuria pyörittävä vesi virtaa jatkuvasti moottorissa.

Hydrogeneration edut!

Hyödyntämällä luonnon voimaa sähkön tuottamiseen vesivoima on yksi alan ympäristöystävällisimmistä ja edistyksellisimmistä ratkaisuista purjehtijalle. Pidempi akunkesto tarkoittaa sitä, että vietät enemmän aikaa vesillä tekemällä sitä mitä rakastat, murehtimatta, että "tuhlaat" arvokasta virtaa.

 

Pitkällä aikavälillä vesivoima auttaa säästämään rahaa. Akkujen lataaminen on yksinkertaisesti tehottomampaa ja taloudellista: monet käyttävät veneen akkujen lataamiseen lähes yhtä paljon polttoainetta kuin ajamiseen, ja moottorin käyttäminen vain akkujen lataamiseen voi lyhentää sen käyttöikää, koska sitä ei ole suunniteltu toimimaan alle nimellistason.

Hydrogeneraatio: Kokonaiskuva

Vesivoima on luonnollista ja on käytännössä rajattomasti saatavilla, kun taas fossiilisten polttoaineiden polttaminen sähkön tuottamiseksi on yhdistetty seurauksiin, kuten maapallon lämpötilan nousuun maalla ja merellä sekä äärimmäisiin sääolosuhteisiin.

Yksi tapa on pienentää hiilijalanjälkeämme veneilyssä, mikä ei välttämättä tarkoita luopumista intohimostamme purjehtimiseen ja mukavuuden uhraamiseen. Tehokkaat, kestävät ja vaivattomat sähköulakuvat tarjoavat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, kuten ePropulsion. Niiden hydrogenerointimoottorit, jotka hyödyntävät luonnonvoimaa sähkön tuottamiseen, minimoivat myös fossiilisten polttoaineiden kulutuksen ja auttavat vähentämään kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Maailmamme muuttuu, ja meidän tehtävämme on ratsastaa muutoksen aalloilla – alkaen vesivoimasta.