Esittelyssä ePropulsion Pod Drive Evo-sähkömoottorit hydropower-energiantalteenottolla

Esittelyssä ePropulsion Pod Drive Evo-sähkömoottorit hydropower-energiantalteenottolla | Sähköperämoottori.fi

Esittelyssä ePropulsion Pod Drive -sähkömoottorit, joita on kolmea kokoa ja jotka sopivat täydellisesti purjehtijoille ja kevyille moottoriveneille.

  • Pod Drive 1.0 Evo, 1kW
  • Pod Drive 3.0 Evo, 3kW
  • Pod Drive 6.0 Evo, 6kW

Satojen tuntien CFD-simuloinnin ja testauksen jälkeen veden alaisen moottorin ja potkurin vedenvastus on saatu erittäin vähäiseksi.

ePropulsion Pod Drive -moottoreissa on otettu käyttöön ePropulsionin patentoima korroosionestoteknologia, joka on osoittautunut kestäväksi ja tehokkaaksi. Se on kolmikerroksinen suoja, joka koostuu laadukkaasta merialumiiniseoksesta, paksusta anodisoidusta pinnoituksesta ja jauhemaali pinnoitteista. Voit ajaa näillä sähkömoottoreilla merivedessä eikä sinun tarvitse murehtia korroosiosta.

Kolme syytä miksi Pod Drive on kätevä?

Ensimmäiseksi ne ovat käytännössä hiljaisia, joten melu tai tärinä ei häiritse sinua.

Toiseksi asennusprosessi on yksinkertainen ja nopea. Niissä ei ole avoimen kierron vesijäähdytys- tai pakokaasujärjestelmää. Ne eivät vaadi tarkkaa moottorin linjausta, kuten ajoakselit tekevät. Moottori ja akku ovat helppoja käsitellä, koska ne ovat kevyitä.

Kolmanneksi ne ovat huoltovapaita. ePropulsion Pod Drive -moottoreiden ytimessä on edistyksellinen hiiliharjaton suoravetotekniikka, jonka laatu ja luotettavuus on todistettu markkinoilla viimeisten kuuden vuoden aikana. Suoravetomoottorit eivät vaadi vaihteistoa tarvittavan vääntömomentin saavuttamiseksi, mikä tarkoittaa vähemmän liikkuvia osia ja yksinkertaista mekaanista rakennetta. Näin teemme Podeista luotettavia ja huoltovapaita.

Lopuksi ne ovat kompaktin kokoisia ja säästävät tilaa. Veneen sisällä on vain ajuri ja akku. Tämä on tärkeää purjehtijoille, joilla on rajallinen matkustamotila.

ePropulsio Pod Drive -moottoreissa on hydropower-energiantalteenotto. Purjehduksen aikana ne voivat tuottaa sähköä ja ladata akkua. Tämä tekee purjehduksestasi luontoystävällisempää, vähentämällä generaattorilla tuotetun sähkön tarvetta. Hydropower -energiantalteenotto aktivoidaan ja hallitaan automaattisesti purjehdusnopeuden ja latausajan mukaan. Kun purjehduksen nopeus on yli 10 solmua, moottori siirtyy suojaustilaan, jolloin latausteho ei enää kasva vaan pysyy vakaana.

Suositeltu akkuvalinta on 48V ePropulsion E-sarjan litiumakku. ePropulsionin kehittämä E-sarjan akku toimii erinomaisesti yhteen ePropulsion Pod Drivien kanssa, akku ja Pod synkronoivat toiminnan tilan tarkasti ja soveltavat parasta mahdollista toimintastrategiaa. Toisten valmistajien akut eivät voi tehdä tätä, ja siksi suosittelemme aina alkuperäisiä ePropulsion-akkuja.

Entä akun kesto?

2kWh E40 -akkulla Pod Drive 1.0 Evon ajoaika on 2 tuntia täydellä teholla ja 8 tuntia ajoaikaa puolella nopeudella.

4kWh E80 -akulla Pod Drive 3.0 Evolla ajoaika on 1 tunti 20 min täydellä teholla ja 5 tuntia 20 min puolella nopeudella.

9kWh E175 -akulla Pod Drive 6.0 Evolla ajaa puolitoista tuntia täydellä teholla ja 6 tuntia puolella nopeudella.

E-sarjan akkujen kesto on uskomaton jopa 3000 sykliä säilyttäen 80% kapasiteetista .

Meillä on valikoimissa kolme nopeussäädintä, Evo-kauko-ohjain, Evo-laitakiinnitysohjain ja Evo-kaksoiskauko-ohjain. Näistä löydät sinun tarpeisiin sopivan ohjaimen.

Kauko-ohjaimeen on saatavilla valinnainen langaton turvaranneke ja se voi pysäyttää moottorin, mies yli laidan tilanteessa; tämä lisää turvallisuutta.