Epropulsion Lehdistötiedote hydrogeneration, itselataavat sähköperämoottorit

Epropulsion Lehdistötiedote hydrogeneration, itselataavat sähköperämoottorit | Sähköperämoottori.fi

Epropulsion lanseerasi itselataavat hydrogeneratio perämoottorit 2021. Ensimmäisenä perämoottori alalla.

ePropulsion, on maailmanlaajuisesti markkinahaastaja sähköperämoottori- ja käyttövoimajärjestelmissä sekä palveluissa. ePropulsion julkisti itselataavan, hydrotuotannon omaavan käyttövoimaratkaisunsa sähköperämoottoreihin.  Uusi EVO-mallivalikoima vuonna 2021 on ensimmäinen laatuaan perämoottoriteollisuudessa. Nämä erittäin innovatiiviset sähköiset perämoottoriratkaisut vahvistavat jälleen ePropulsionin asemaa markkinoilla edelläkävijänä ja todellisena insinööri-innovaattorina.

Olipa kyseessä purjeveneen apumoottori tai soutuveneen perämoottori, tämä erittäin innovatiivinen itselataustoiminto mahdollistaa moottorin akun latauksen, jolloin se voi latautua purjehduksen tai hinauksen aikana kuljettaessa 4–10 solmun nopeudella.

Vakiintuneet Spirit and Navy ePropulsion -tuotelinjat ovat myös kehittyneet, kun vuoden 2021 alusta on saatavilla aivan uusia Spirit 1.0 EVO-, Navy 3.0 EVO- ja Navy 6.0 EVO -malleja.

Näiden upouusien ePropulsion mallien lisäksi parantavat laajaa tuotevalikoimaa hydrotuotanto-ominaisuuksilla. Lisäksi vuoden 2021 tunnettuja innovaatioita ovat 48 voltin arkkitehtuuri, turvarannekkeet, uusi ergonominen ohjauskahva (tiller) ja hiiliharjattomat suoravetomoottorit.  Näiden ansiosta suorituskyky ja hiljaisuus ovat parantuneet.

ePropulsionin toimitusjohtaja Danny Tao sanoi: "Olemme olleet ahkeria suunnitellessamme ja innovoidessamme näitä uusia malleja ja olemme todella tyytyväisiä tuloksiin. Olemme päivittäneet koko ePropulsion-tuotemalliston vuodelle 2021, tarjoten uusia ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia kautta linjan sekä upouuden 9.9 HP Pod Drive -mallin. Olemme myös kuunnelleet asiakkaitamme tarkasti ymmärtääksemme, mitä ominaisuuksia he etsivät Spirit 1.0-, Navy 3.0- ja Navy 6.0 -tuotteistamme. Vuoden 2021 kokoonpanoomme kuuluvat markkinoiden innovatiivisimmat, tehokkaimmat, monipuolisimmat ja edistyneimmät sähköiset käyttövoimateknologiat, ja olemme luottavaisia, että asiakkaat tulevat ilahtumaan uudistuksista"

ePropulsion-tuotelinjan keskeinen innovaatio on se, että kaikki perämoottorit on rakennettu 48 V:n alustalle, mikä mahdollistaa suuremman joustavuuden. ePropulsion E-Sarjan akut on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen suorituskyky koko Evo-sarjan moottorivalikoimalle ja tekemään käytöstä mahdollisimman helppoa. E-sarjan akut tarjoavat tasaisen suorituskyvyn ja älykkään toiminnan, ja ne kestävät jopa 3 000 lataussykliä. Spiritissä oli ensimmäinen kelluva akku, joka oli saatavilla  markkinoilla.

Vaikka tappokytkimet-narulla ovat turvallisuuden kannalta elintärkeitä, käytännössä monet veneilijät pitävät niitä hankalina. ePropulsion Evo -sarja lisää turvallisuutta ja elintärkeitä hätäsulkuominaisuuksia tarjoamalla helppokäyttöisen turvarannekkeen.

Uusi Evon ohjauskahva (tiller) on yhteensopiva useimpien ePropulsion perämoottoreiden kanssa. Se on ergonominen, mukava, reagoiva ja mukautuva ohjauskahva, joka parantaa huomattavasti veneilykokemusta. Integroitu näyttö pitää käyttäjät ajan tasalla keskeisistä tiedoista, kuten virran, jännitteen, jäljellä olevan käyttöajan ja akun varaustason. Lisäksi taustavalaistustu näyttö helpottaa yökäyttöä.

Vuoden 2021 uusia malleja ovat:

  • 3 HP Spirit 1.0 Evo (Tiller-versio)
  • 3 HP Spirit 1.0R Evo (kaukosäädin)
  • 6 HP Navy 3.0 Evo
  • 9 HP Laivasto 6.0 Evo
  • 3 HP Pod Drive 1.0 Evo
  • 6 HP Pod Drive 3.0 Evo
  • Uusi 9.9 HP Pod Drive 6.0 Evo

Spirit Evo -mallit tarjoavat erinomaisen siirrettävyyden ja toimintasäteen, ja ne ovat kevyimmät tähän mennessä luodut ePropulsion-perämoottorit. Spirit-mallisto on ollut ePropulsionin myydyin  malli  vuodesta  2015 lähtien. Uudessa Spirit Evossa on integroitu akku ja taittuva ohjauskahva ja se on kompakti ja  käyttäjä voi asentaa sen minuutissa.

Navy Evo on kevyen luokan perämoottoreita, jota on saatavilla kahdella tehotasolla: 3kW ja 6kW. Uusi vuosimalli 2021 Navy 6.0 Evo -harjaton suoravetomoottori varmistaa, että koko mallisto hyötyy tämän teknologian korkeasta luotettavuudesta ja alhaisesta käyttömelusta. ePropulsion 48V -alustaan perustuva yhteensopiva ja edullinen E-sarjan LFP on ensisijainen akkuvalinta Navy-sähköperämoottoreille.

ePropulsion Pod Drive Evo -sarja on kevyen sarjan vesivoimajärjestelmä, joka poistaa akselit ja vaihteistot. Kaikissa kolmessa mallissa: 1kW, 3kW ja 6kW on suoravetomoottori. Pod Drive -sarja vaatii vähän matkustamotilaa ja toimii ilman melua.  Uutta vuonna 2021 on 6 kW  Pod Drive 6.0 Evo, joka täyttää alle kymmenen hevosvoimaisten purjevenemoottoreiden markkinaraon ja tarjoaa purjehtijoille uuden ympäristöystävällisen ratkaisun polttomoottorisien perämoottoreiden korvaamiseen. Taitettava potkuri on saatavilla pyynnöstä.

Taustatietoa ePropulsionista toimittajille:

ePropulsionin pääkonttori sijaitsee Kiinassa. Perustettu vuonna 2012, ja sitä johtaa teknologiayrittäjien tiimi, joka keskittyy tinkimättömien ylivertaisten tuotteiden kehittämiseen. Sen jälkeen, kun yhtiö lanseerasi ensimmäisen sähköisen perämoottorinsa vuonna 2014, siitä on nopeasti tullut merkittävä tekijä, joka on otettava huomioon sähköisen veneilyn markkinoilla, ja brändin markkinaosuus Euroopassa ja maailmassa kasvaa edelleen.  ePropulsionilla on selkeä tavoite tulla johtavaksi vesillä käytettävien sähkömoottoreiden, -järjestelmien ja -palvelujen alalla. Tämä uraauurtava markkinahaastaja brändi on alan eturintamassa, ja se tunnetaan kaikkialla maailmassa poikkeuksellisesta tuotteiden laadusta, suorituskyvystä ja teknologisista innovaatioista.

ePropulsion oli ensimmäinen yritys, joka toi markkinoille hiiliharjattoman suoravetoisen sähköperämoottorin ja tarjoaa 1 – 6kW perämoottoreiden valikoiman Spirit- ja Navy-mallistoissaan, jotka ovat tunnettuja laadukkaasta, hiljaisuudesta, ympäristöystävällisyydestä ja vähäisestä huollosta.